Name
Fotografie

HOME       NIEUWS       PUBLICATIES       PORTFOLIO       APPARATUUR       LINKS       CONTACT

    • Paardenfotografie     • Dierfotografie     • Bruidsfotografie     • Portretfotografie     English version      

© Luykenfotografie all rights reserved

Betty-Lou Luyken Fotografie
Introductie

Voor Betty-Lou Luyken heeft haar hele leven in het teken van dieren gestaan.
Al jong las zij veel over dieren, hun gedrag en hun leefomgeving. Na lange tijd met paarden te hebben opgetrokken, heeft zij tijdens een reis naar Kenia de natuurfotografie ontdekt, hetgeen een mooie combinatie bleek te vormen met haar interesse voor dieren, natuur en milieu.

Middels de natuurfotografie probeert Betty-Lou een bijdrage te leveren aan de bescherming van dier en milieu. Zij is dan ook van mening, dat natuurfotografie nooit inbreuk mag doen op de natuur, met name de dieren die erin leven.
De foto’s op deze website zijn dan ook gemaakt met het meeste respect voor de dieren, de natuur en het milieu. U wordt uitgenodigd om van de foto’s te genieten in de hoop dat ze de kijker een klein beetje meegeven van het adembenemende gevoel dat de natuur kan geven

Naast de natuurfotografie heeft Betty-Lou zich tevens gespecialiseerd in paardenfotografie, dierfotografie (waaronder huisdierfotografie), bruidsfotografie en portretfotografie (waaronder kinderfotografie en babyfotografie).

Betty-Lou beoefent alle vormen van fotografie vanuit het perspectief van een natuurfotograaf. Dat houdt onder meer in dat zij de onderwerpen op een zo natuurlijk mogelijke en ongedwongen wijze in beeld brengt. Bij dierfotografie en kinderfotografie vergt dit soms veel geduld, maar dat is voor een natuurfotograaf een essentiële eigenschap.

Op alle foto’s op de site rust copyright en de foto’s zijn te koop. Ze zijn leverbaar als print op hoogwaardig fotopapier of op canvas, aluminium en perspex, maar er zijn ook andere ondergronden mogelijk. De foto's kunnen ook worden gebruikt voor publicatie. Uiteraard kan niet het hele fotoarchief op deze website worden geplaatst. De foto’s op de site zullen regelmatig wijzigen. Mocht u echter iets zoeken dat niet op de site staat of meer informatie wensen, neemt u dan vrijblijvend “Contact” op.